Ha Superman autót szeretne, vélhetően erre a különleges Teslára csapna le

Sokak számára már unalmas a Model S külcsínje, de szerencsére akadnak olyan cégek, amelyek egyedivé tudják tenni a nagy Tesla szedán designját.

Az Egyesült Államokban olyan sok Tesla közlekedik a hétköznapi forgalomban, hogy ma már senki sem fordul utána egy-egy ilyen elektromos meghajtású autónak. Ha valaki a világ ezen részén feltűnést szeretne elérni a Teslájával, annak bizony egy tuningcéghez kell fordulnia. Ilyen cég például a kaliforniai T Sportline, melynek legfrissebb Teslája konkrétan ilyen lett:

© T Sportline

Nyílt titok, hogy a képeken látható Model S külcsínjét Superman ihlette. A sötétkék metálfényezést kapott autón piros Tesla-logók kaptak helyet, a hatalmas 21 colos felnik matt fekete színűek, a kocsi hátsó részén pedig egy méretes karbonszálas szárny landolt.

© T Sportline

Az utasteret is a népszerű szuperhős ihlette, az üléseket vörös Bentley bőrrel vonták be, a fejtámlákba belekerült Superman logója, a műszerfal és a beltér többi eleme pedig kontrasztos kék-vörös színt kapott. Superman jele a szőnyegekben is felfedezhető, sőt a nyitott ajtók sötétben a földre is vetítik a jól ismert logót.

© T Sportline

A P100D alapokon nyugvó különleges Tesla Model S ezenkívül lassúnak sem mondható, ugyanis Ludicrous módban akár 2,5 másodperc alatt letudható vele egy 0-100-as gyorsulás.

© T Sportline

 

© T Sportline
© T Sportline
© T Sportline
© T Sportline
© T Sportline
© T Sportline

Forrás: https://hvg.hu/cegauto/20181114_ha_superman_autot_szeretne_velhetoen_erre_a_kulonleges_teslara_csapna_le_tesla_model_s_villanyauto_tuning