Tesla Élményvezetés

Új Tesla-töltőket telepítettek Magyarországon, egyszerre kilenc autó is tud tölteni

A Nemzeti Közművekhez tartozó NKM Mobilitás Kft. a Sormáson, az M7-es autópálya lehajtótól két kilométerre található István Parkhotel és Étterem parkolójában létesítette az első vidéki villámtöltő központját, ahol egyszerre akár kilenc autó tudja igénybe venni a töltőket.

A társaság Sormáson a Magyarországon egyedülálló Tesla Supercharger-ekkel összesen 2 db villámtöltőt és 3 db dupla gyorstöltőt telepített. Ilyen Tesla töltő Győrben is megtalálható. A töltőállomáson Tritium 50 kW (DC), Efacec 50 kW DC + 43 kW AC (DC/AC), Ensto 2×22 kW (AC), Schneider 2×22 kW (AC) és Circontrol 2×22 kW (AC) töltőket találnak a felhasználók.

Az NKM Mobilitás Kft., mint a Nemzeti Közművek e-mobilitással és CNG szolgáltatással foglalkozó üzletága kulcsrakész projektek keretében töltőtelepítést, -üzemeltetést, -karbantartást és operátorként e-mobilitás szolgáltatást kínál üzleti ügyfelei számára. Az NKM egy éve Mobiliti néven indította el e-mobilitás szolgáltatását és a kapcsolódó országos elektromos autó töltőállomás-hálózat telepítését. A társaság jelenleg több mint 40 töltőt üzemeltet országszerte.

Forrás: https://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/uj-tesla-toltoket-telepitettek-magyarorszagon-egyszerre-kilenc-auto-is-tud-tolteni.4.304172.html

Leave a Comment