Személyesen maga Elon Reeve Musk adott át új tulajdonosának egy Teslát

Igencsak meglepődhetett Devin Scott, a Los Angelestől nem messze lakó amerikai éppen vadunatúj Tesláját várta, az átadásra a lakásánál került sor, és nem más, mint Elon Musk hozta az autót.

Kellett már egy kis pozitív píár Elon Musknak, a thaiföldi barlangban rekedt focista gyerekek kimentése körüli kommunikációs zűrzavarból ugyanis inkább az jött le, hogy a Tesla első embere egy egomán, agresszív, hát, őőő, fura figura, most azonban újra a menő, jó fej cégvezér volt, és olyan akcióban vet részt, ami igazából nem került sokba (na jó, a kiesett Musk-munkaórák értéke értelmezhetetlenül magas), viszont nagyban javítja a cég (és Musk) imidzsét.

A Tesla azon fáradozik, hogy minél hatékonyabban szállítsa ki új tulajdonosainak az elkészült Model 3-asokat, ezért több új módszert is kipróbáltak. A legújabb ötletük az volt, hogy zárt kamionokban szállítják ki az autókat, ennek nagy előnye, hogy az autók a traileres megoldáshoz képest nagyobb biztonságban jutnak el az új tulajdonosaikhoz, mivel külső hatások nem érik a kamion belsejében utazó autót, ezért a szokásos fóliázásra sincs szükség. Legutóbb ezt a remek ötletet még azzal is megfejelték, hogy az új Teslát nem más, mint maga Elon Musk adta át.A Teslának egyébként fel kell pörgetnie a járművek átadását, mivel a gyártás olyan ütemben bővül, hogy gyorsan felhalmozódnának a már legyártott, de még nem átadott autók, a tárolás pedig szintén költséget jelent a cégnek. Az átadásokat a sok papírmunka is lassította, Musk azonban már bejelentette, hogy a hagyományos, papír alapú szerződéskötést teljesen megszüntetik, elég lesz digitális aláírással ellátni az elektronikus szerződéseket, ez is gyorsítja majd az ügymenetet.

 

Forrás: https://www.portfolio.hu/vallalatok/szemelyesen-maga-elon-reeve-musk-adott-at-uj-tulajdonosanak-egy-teslat.4.293242.html