Videón a Tesla nürburgringi tesztjei

Folyamatosan követjük a Tesla Model S nürburgringi tesztjeinek alakulását – legutóbbi írásunkat itt találjátok a témában. A csúcsdöntési kísérletre leghamarabb szerdán kerülhet sor, de addig is van videónk a pályán futó autók köreiről.

Az első videón egy jelenleg is gyártásban lévő Raven revíziójú Model S látható. Valószínűleg ezzel szeretnék lefektetni az alap időt, amit a jelenlegi technika tud. Ez a verzió, ami idén májusban került gyártásba, megkapta már a Model 3 motorját és javult a hajtáslánc hűtése illetve a felfüggesztés is módosult, tehát a korábbi P100D időkhöz képest biztosan jobbat megy majd.

A második videón, igaz, csak pár másodpercig, de az új Plaid hajtásláncú prototípus fut. A piros autó karosszériában is változott a jelenlegi Ravenhez képest, de ennél lényegesebb a 3 motoros kialakítás amit a 2020-as roadstertől kölcsönöz, illetve biztosan vannak más fejlesztések is benne amit még nem kötöttek az orrunkra. A szélesített kerék jártok, nagyobb első légbeömlő és a megnagyobbított hátsó spoiler jól kivehető ezeken a képkockákon is.

Forrás: https://villanyautosok.hu/2019/09/13/videon-a-tesla-nurburgringi-tesztjei/