Tesla Élményvezetés

Magyarországra jön a Tesla

Az Universal Leasing a németországi Tesla támogatásával nyitja meg az első magyarországi Tesla értékesítési pontot.

A Universal Leasing nevű magyar cég az E-Flotta nevű szolgáltatásán keresztül eddig is foglalkozott újenergiás autókkal, és úgy ítélte meg, hogy akkora igény van hazánkban a Tesla modelljeire, hogy gyári támogatással, de saját beruházásban megvalósít egy bemutató- és átadótermet. Emögött pedig az áll, hogy a Tesla Motorsnak annyi munkája van a Model 3-as piacra dobásával, hogy egyszerűen nincs kapacitása arra, hogy a Közép-Európai régióban megjelenjen, de régiónkban akkora az érdeklődés az autók iránt, hogy egyszerűen nem hagyhatja figyelmen kívül a piacot.

Már folyamatban van az értékesítési pont kialakítása, ahol segítenek majd az ügyfeleknek a rendelési folyamatban, és természetesen pénzügyi szolgáltatásokat is kínál majd a Tesla Universal, illetve tesztautók kipróbálására is lesz lehetőség. A középtávú tervek között szerepel egy szerviz létesítése, egyelőre azonban az osztrák szervizpontot tudják igénybe venni a hazai- illetve a régiós tulajdonosok.

Az európai piacra szánt, behajózásra váró Teslák San Francisco kikötőjében

Forrás: http://www.automotor.hu/hirek/magyarorszagra-jon-a-tesla/

1 thought on “Magyarországra jön a Tesla”

 1. Sziasztok!

  Óriási, nagyon örülök ennek a hírnek!
  Eddig online módon figyeltem a Tesla modellek alakulását, a Model 3 tesztvideók alapján mondhatom, hogy bele szerettem ebbe az autóba.
  Szívesen venném, ha küldenétek tájékoztatást arról, hogy miként halad a bemutatóterem kialakítása, várhatóan mikor lehet Magyarországon Model 3-at vásárolni?
  Sok sikert és lendületes munkát kívánok!

  Reply

Leave a Comment