Tesla Élményvezetés

A teslások a legnagyobb gyorshajtók?

Hollandiában igen. A holland statisztikai hivatal adta ki most, hogy 2017-ben hova osztotta ki a rendőrség a legtöbb gyorshajtási bírságot az ország útjain. A teslások közt van aránylag a legtöbb gyorshajtó, de az átlag plug-ines is átlagon felül gyűjti a bírságot. 

IMG 9508

dutchnews.nl szemlézte a holland statisztikai hivatal adatait. A szemle sajnos a márkákban nem elég részletes, a különféle hajtásokban annál inkább. Eszerint a plug-in hibrides autók kétharmada gyűjtött be gyorshajtási bírságot tavaly Hollandiában. Ez nagyon rossz arány, pláne ahhoz képest, hogy a dízeleseknél ez 48 százalék, míg a benzineseknél csak 28

tesla-model-s-brake-repair-4a

Az elektromos autók arányszámát sajnos nem tudni, de a dutchnews híre megjegyzi, hogy a márkák között a Tesla teljesített a legrosszabbul: a kilencezer holland teslás háromnegyede összehozott legalább egy gyorshajtási bírságot az országban tavaly. Ezzel az aránnyal messze a többi márka előtt vannak a listán, amin állítólag még az audisok, a BMW-sek és a volvósok vannak az élmezőnyben. 

Forrás: https://totalcar.hu/magazin/hirek/2018/12/29/a_teslasok_a_legnagyobb_gyorshajtok/

Leave a Comment