Ajándékkártya Beváltás

Kedves Ügyfelünk!

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel, a részvevőket arra kérjük, hogy az élményvezetésre szájmaszkban és kesztyűben érkezzen.
Vigyázzunk magunkra, egymásra!

Amennyiben ajándékkártyával rendelkezel vagy ajándékkártyát kaptál és szeretnél konkrét időpontot foglalni, ezen az oldalon megteheted!

Kérlek, csak akkor töltsd ki az űrlapot, ha valóban vásároltál ajándékkártyát és csak olyan időpontot foglalj, amire ténylegesen el szeretnél jönni.

Fontos: Kérlek, minimum 2 munkanappal előre foglalj. Ha ennél korábbi időpontot szeretnél, mindenképpen hívj minket a 06 20 385 6573 számon!

Tesla-ajándékkártya-PRÉMIUM

Az ajándékkártyával megajándékozhatod szeretteidet/kollégáidat/üzleti partnereidet egy élményvezetéssel, amit az átvételtől számított 12 hónapon belül bármikor felhasználhat az általunk kijelölt helyszíneken.

  • kapsz egy visszaigazoló emailt néhány percen belül
  • kollégáink ellenőrzik a foglalási adataidat, és ha minden rendben, akkor felveszik veled a kapcsolatot 
  • a kiválasztott időpontban eljössz élményvezetésre

Az adataidat a megbízható tárhelyszolgáltató biztonságos szerverén, titkosítva tároljuk és nem adjuk ki, nem adjuk el senkinek.

Azaz miattunk nem fogják szétspam-elni e-mail fiókod. Egyébként a nálunk tárolt adataidat bármikor kikérheted, illetve kérheted az adataid azonnali törlését is.

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj e-mailt a [email protected]-ra.