"Éld át a jövőt, a jelenben!"

A Tesla Élményvezetés sztorija és csapata

A mi példánk is alátámasztja, hogy teljesen mindegy hová születik az ember, ha vannak jó ötletei és elkezdi azok megvalósítását, akkor a siker nem marad el. :)

 

Az Etalon Tools Kft. 2014-ben jött létre, hogy fémforgácsoló cégeknek nyújtson magas szintű technológiai támogatást, de szívesen kipróbáljuk magunkat új területeken is. Mivel mindketten pozitívan és céltudatosan gondolkodunk szívesen olvasunk olyan emberekről akik haladó felfogásúak és a megoldásokat keresik ha bármilyen feladattal állnak szemben. Így került a látóterünkbe Elon Musk és a Tesla... Még 2015-ben eldöntöttük, hogy vásárolunk egy Model S-t, de akkor még nem gondolkoztunk azon, hogy üzleti modellt építsünk rá. Az ötlet Egon fejéből pattant egy "kócsing" beszélgetés közben 2016 nyarán, aztán elindult a lavina. Először mi is kipróbáltuk a Teslát és szerelem lett első látásra! Októberben eldöntöttük, hogy veszünk egyet és 2017-ben elindítjuk a Tesla élményvezetés projektet.

 

A "poén" vállalkozás komolyra fordult és ma már 3 autóval 3 instruktorral és 4 irodai Munkatárssal üzemelünk. Természetesen törjük az agyunkat a továbbfejlődésen... :)

 

Update: 2018.februárjában elindult a bmwelmeny.hu, ahol egy csúcskategóriás hibrid BMW i8 vezetési élményével lehetsz gazdagabb! Keresd a fekete bárányt. :)

 

Az első lépések

A flotta:

 

2017 augusztusában egy fehér színű Model S P90D-vel bővítettük a flottát, hogy nagyobb céges rendezvényeken is helyt tudjunk állni.

 

Ha csapatépítő tréningen gondolkodsz vagy csak el szeretnéd vinni a Partnereidet egy felejthetetlen utazásra, akkor szívesen segítünk. :)

 

2017 decemberében megérkezett a 3. Teslánk is, vele egy időben vásároltunk egy csúcskategóriás hibridet... Ha többet szeretnél megtudni róla kattints a fekete bárányra a honlapon. :)

A csapat

Bálega Egon

 

Ügyvezető

Gugg Zsolt

 

Ügyvezető

Posta Tamás

 

Marketing

Hamzó Anita

 

Pénzügy

Szőke Judit

 

Kommunikáció, kapcsolattartás

Széles Fruzsina

 

Adminisztráció, kapcsolattartás

A teljes csapat

Ügyvezetők

 

Zsolt (bal) és Egon (jobb)

Marketing csapat

 

Tamás (bal) és Attila (jobb)

Ügyfélszolgálati csapat

 

Judit (bal) és Fruzsi (jobb)

Instruktoraink

Juhász Imre

 

Instruktor, EV-szakreferens

Tamás Antal

 

Senior instruktor

Temesi László

 

Instruktor

© TeslaÉlmény.hu 2016

| Adatvédelmi irányelvek

| Felhasználási feltételek

| Ügyfélszolgálat

| Impresszum