"Éld át a jövőt, a jelenben!"

A Tesla Élményvezetés sztorija és csapata

A mi példánk is alátámasztja, hogy teljesen mindegy hová születik az ember, ha vannak jó ötletei és elkezdi azok megvalósítását, akkor a siker nem marad el. :)

 

Az Etalon Tools Kft. 2014-ben jött létre, hogy fémforgácsoló cégeknek nyújtson magas szintű technológiai támogatást, de szívesen kipróbáljuk magunkat új területeken is. Mivel mindketten pozitívan és céltudatosan gondolkodunk szívesen olvasunk olyan emberekről akik haladó felfogásúak és a megoldásokat keresik ha bármilyen feladattal állnak szemben. Így került a látóterünkbe Elon Musk és a Tesla... Még 2015-ben eldöntöttük, hogy vásárolunk egy Model S-t, de akkor még nem gondolkoztunk azon, hogy üzleti modellt építsünk rá. Az ötlet Egon fejéből pattant egy "kócsing" beszélgetés közben 2016 nyarán, aztán elindult a lavina. Először mi is kipróbáltuk a Teslát és szerelem lett első látásra! Októberben eldöntöttük, hogy veszünk egyet és 2017-ben elindítjuk a Tesla élményvezetés projektet.

 

A "poén" vállalkozás komolyra fordult és ma már 3 autóval 3 instruktorral és 4 irodai Munkatárssal üzemelünk. Természetesen törjük az agyunkat a továbbfejlődésen... :)

 

Az első lépések

A Tesla flotta:

 

 

2017 augusztusában egy fehér színű Model S P90D-vel bővítettük a flottát, hogy nagyobb céges rendezvényeken is helyt tudjunk állni.

 

Ha csapatépítő tréningen gondolkodsz vagy csak el szeretnéd vinni a Partnereidet egy felejthetetlen utazásra, akkor szívesen segítünk. :)

A csapat

Bálega Egon

 

Ügyvezető

Gugg Zsolt

 

Ügyvezető

Posta Tamás

 

Marketing

Hamzó Anita

 

Pénzügy

Szőke Judit

 

Kommunikáció, kapcsolattartás

Széles Fruzsina

 

Adminisztráció, kapcsolattartás

Instruktoraink

Juhász Imre (bal)

 

Instruktor, EV-szakreferens

Tamás Antal (jobb)

 

Senior instruktor

Temesi László

 

Instruktor

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

| Impresszum