ELON MUSK (TESLA) VIDEOJÁTÉKOT FEJLESZT!

Elon Muskot nem kell nagyon bemutatnunk, hiszen a dollármilliárdos olyan közismert cégek alapítója, mint a PayPal, a SpaceX, a Hyperloop, vagy az állandóan a gazdasági magazinok címlapjain szereplő Tesla. Musk nemrég osztotta meg Twitteren, hogy az új autóik, a Tesla V9.0 operációs rendszerébe klasszikus Atari játékokat kerülnek bele easter egg formájában, azt viszont nem pontosította, hogy konkrétan hány játék kerül bele.

Musk konkrétan a Pole Positiont, a Tempestet és a Missile Command klasszikus Atari címeket említette meg a többi között. Külön extra élményt nyújt majd, hogy a Pole Positiont a Tesla autód kormányával irányíthatod majd – természetesen ezt (és a többit is) csak akkor, amikor éppen parkol az autód, tehát vezetés közben ezek a játékok le vannak tiltva.

A bejelentés megkoronázva Musk állást is ajánlott videojáték fejlesztőknek: konkrétan olyan programozókat keres a Tesla, akik „jártasak videojátékok terén.”

„Szórakoztató játékokat akarunk integrálni az érintőképernyőinkbe.” – írta Musk. „A legélvezetesebb és legkreatívabb játékélményt szeretnénk biztosítani” tette még hozzá Elon Musk, aki egyébként karrierjét maga is játékfejlesztőként kezdte.

Egyelőre nem tudni, ezeket a játékokat konkrétan milyen módon lehet előhozni az autók érintőképernyős navigációs rendszerében, meg kell várni az első új modelleket hozzá.

Forrás: https://ps4pro.eu/hu/2018/08/04/elon-musk-tesla-videojatekot-fejleszt/