Musk nem viccelt! – Tényleg nekimegy a Tesla kritikusainak

Elon Musk nem viccelt, tényleg létrehoz egy értékelő oldalt, ahol az újságírókat és a híroldalakat lehet majd minősíteni hitelességük alapján. Már be is jegyezték a Pravduh.com domain nevet annak érdekében, hogy megvalósíthassák tervét.

Múlt héten írtunk arról, hogy nem tetszik Elon Musknak, amit a média a Tesláról írogat, ezért azt tervezi, hogy létrehoz egy értékelő oldalt, ahol az újságírókat és a híroldalakat lehet majd minősíteni hitelesség alapján. Azzal “viccelődött”, hogy az egykori Szovjetunió vezető napilapja (és első számú propagandaújságja) után Pravdának nevezi el.

Nos, mostanra egyértelművé vált, hogy szó sincs viccről, Musk ugyanis tényleg megvalósítja tervét és már le is foglalta a Pravduh.com domain nevet annak érdekében, hogy elindíthassa az oldalt és válaszcsapást mérjen az őt és cégét támadó orgánumokra.

Musk nem viccelt! - Tényleg nekimegy a Tesla kritikusainak

Döntésében az is szerepet játszhatott, hogy a Tesláról mostanában sok jót nem írtak az újságírók. A hírekben döntően a Model 3 gyártásának felpörgetése körül problémákkal, a gyárak munkakörülményeivel, a vezetési asszisztens rendszer, az Autopilot nem megfelelő működésével, a veszteséges vállalati működéssel, az újabb tőkeemeléssel vagy éppen a Tesla csődjével foglalkoznak.

Elon Musk ráadásul azt is sérelmezi, hogy a Teslával foglalkozó újságírókat a kattintások maximalizálása érdekli, hogy kiszolgálják hirdetőiket, akik között vannak más autógyárak és olajvállalatok is.

Forrás: https://www.portfolio.hu/short/kiakadt-elon-musk-nekimegy-a-hazug-ujsagiroknak.286558.html